Background Image

ZGORNJE BITNJE - Prodaja, Hiša Dvojček

ZGORNJE BITNJE

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 133.8 m2

Vrsta: Hiša, Dvojček

Leto: 2023

Nadstropje Ni podatka

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Zgornje Bitnje

EI: Ni podatka


Cena: 320.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
133,8 m², dvojček, novogradnja, začetek gradnje l. 2023, 250 m² zemljišča, prodamo. Cena: 320.000,00 EUR

Dodaten opis

Prodamo moderno zasnovane enote dvojčka v dveh etažah (P+1), neto uporabne površine 133,80 m², ki bodo stale na zemljišču velikosti 250m².

V dveh etažah bo na voljo 133,80 m² neto uporabne površine z možnostjo optimalne razporeditve prostorov za sodobne potrebe bivanja. Urejanje notranjosti je prepuščena  kupcu, priporočena zasnova pa je sledeča:

V pritličju se nahaja enovit odprt dnevno-bivalni prostor (kuhinja, jedilnica, dnevni prostor) z izhodom na vrt, s hodnikom, dodatno sobo, ki se lahko uporablja kot pisarna ali soba za goste, dnevnim WC-jem, vetrolovom in utilitijem.

Iz dnevnega prostora je izhod na vrt, ki odlično dopolnjuje bivalni del s prostorom za druženje na prostem, kjer je predvidena letna kuhinja.

V 1. nadstropju je predviden master bedroom z lastno kopalnico in walk-in garderobo, ter dve otroški sobi s spalnim delom v galeriji in dodatna kopalnica.

Okolica hiše in parkiranje

Na ograjeni parceli, ki meri 250 m², je hiša umeščena tako, da je na voljo možnost ureditve prijetnega kotička za druženje v poletnih mesecih, nadstrešek za dva avtomobila s kolesarnico in dodatno lopo.

Faza izvedbe

Objekt se prodaja v III. podaljšani gradbeni fazi - dela bodo predvidoma zaključena začetek jeseni 2023.

Do izvedbe na ključ je predviden strošek cca 600 EUR/m², za vas to lahko izvede izvajalec gradnje ob sodelovanju z obstoječim projektantom in arhitektom.

Lokacija in infrastruktura

V okolici hiše se nahaja vsa potrebna infrastruktura (nov vrtec, trgovina, športno rekreativne površine itd.), predvsem pa obilo zelenja, saj se naselje nahaja v bližini znane izletniške točke Jošt nad Kranjem.

Za boljšo predstavo so priloženi renderji in tlorisi.

Hiša je izjemno primerna za mirno življenje v vsakodnevnem neposrednem stiku z zelenjem narave, in to le dobrih 5 minut od središča Kranja in 10 minut od avtocestnega priključka.

Navedena cena vključuje že 9,5 % ddv-ja. Za več informacij pokličite posrednika Jože Šinko, 040-643-493 ali pošljite mail: info@agentkranj.si

Prodajalec pogojuje nakup z prevzemom dela stroškov nepremičninske provizije v višini 2%+DDV od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine.

Vljudno vabljeni na sestanek in ogled!


Dodatni dokumenti


Kontakt

Prodajalec: Agent Kranj
Naslov: Stritarjeva ulica 4, 4000 Kranj
GSM: 04/236-53-60
GSM: 04/236-53-61
Email: info@agentkranj.si

Vaše povpraševanje