Background Image

KRANJ - Prodaja, Hiša Samostojna

KRANJ

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 158.8 m2

Vrsta: Hiša, Samostojna

Leto: novogradnja, začetek gradnje leta 2023

Nadstropje Ni podatka

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Kranj

EI: Ni podatka


Cena: 380.000,00 EUR   395.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
158,8 m², samostojna, novogradnja, začetek gradnje l. 2023, 402 m² zemljišča, prodamo. Cena: 380.000,00 EUR

Dodaten opis

V neposredni bližini Kranja v naselju novih hiš USPEŠNO ZAKLJUČUJEMO samostojno enodružinsko stanovanjsko hišo.Objek je sodobno zasnovan, kot energetsko varčna hiša, primeren  za prijetno bivanje. Hiša je zgrajena do III. podaljšane gradbene faze in je takoj na voljo.

Hiša obsega dve etaži (P+1), neto uporabne površine 158,8 m² in stoji na zemljišču velikosti 402m².

Prostori v dveh etažah so optimalno razporejeni in ponujajo sodobne potrebe bivanja. Urejanje notranjosti je prepuščena  kupcu, priporočena zasnova pa je sledeča:

V pritličju se nahaja enovit odprt dnevno-bivalni prostor (kuhinja, jedilnica, dnevni prostor) z izhodom na vrt, s hodnikom, dodatno sobo, ki se lahko uporablja kot pisarna ali soba za goste, dnevnim WC-jem, vetrolovom in utilitijem.

Iz dnevnega prostora je izhod na vrt, ki odlično dopolnjuje bivalni del s prostorom za druženje na prostem, kjer je predvidena tudi letna kuhinja.

V 1. nadstropju je predviden master bedroom z lastno kopalnico in walk-in garderobo, ter dve otroški sobi in dodatna kopalnica.

Okolica hiše in parkiranje

Hiša umeščena na parcelo tako, da je na voljo možnost ureditve prijetnega kotička za druženje v poletnih mesecih, predvidena je izgradnja nadstreška za dva avtomobila s kolesarnico in dodatno lopo.

Faza izvedbe

Objekt se prodaja v III. podaljšani gradbeni fazi - dela so v zaključni gradbeni fazi.

Do izvedbe na ključ je predviden strošek še cca 900 EUR/m², za vas to lahko izvede izvajalec gradnje ob sodelovanju z obstoječim projektantom in arhitektom.

Lokacija in infrastruktura

V okolici hiše se nahaja vsa potrebna infrastruktura (nov vrtec, trgovina, športno rekreativne površine itd.), predvsem pa obilo zelenja, saj se naselje nahaja v bližini znane izletniške točke Jošt nad Kranjem.

Za boljšo predstavo so priloženi tlorisi in  renderji, za več informacij pa kontaktirajte nepremičninsko družbo.

Hiša je izjemno primerna za mirno življenje v vsakodnevnem neposrednem stiku z zelenjem narave. Vse skupaj je oddaljeno le dobrih 5 minut od središča Kranja in 10 minut od avtocestnega priključka.

Navedena cena vključuje že 9,5 % ddv-ja. Za več informacij pokličite posrednika Jože Šinko, 040-643-493 ali pošljite mail: info@agentkranj.si

Prodajalec pogojuje nakup z prevzemom dela stroškov nepremičninske provizije v višini 2%+DDV od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine.

Vljudno vabljeni na sestanek in ogled!


Dodatni dokumenti


Kontakt

Prodajalec: Agent Kranj
Naslov: Stritarjeva ulica 4, 4000 Kranj
GSM: 04/236-53-60
GSM: 040 643 493
Email: info@agentkranj.si

Vaše povpraševanje