Nepremičnine Agent Kranj AgentKranj na Facebooku
       04 / 236 53 60 English

Uvodna stran
Agent Kranj
O podjetju
Lokacija
Dokumentacija
Povezave
Kontakti
Nepremičnine
Prodaja
Oddaja
Nakup
Želite kupiti ali prodati?
Projekti
Novogradnje
Reference
Britof
Mlaka
Čirče
Struževo

 


Novogradnje

Stanovanjsko-poslovni objekt Rondo

Jesenice
Stanovanjsko-poslovni objekt Rondo

Pri krožišču na Jesenicah se je v mesecu aprilu 2007 začela gradnja poslovno trgovsko stanovanjskega objekta Rondo.

V pritličju in prvem nadstropju objekta so predvideni poslovni prostori. Stanovanjski del obsega pet nadstropij (od drugega do šestega nadstropja). V vsakem nadstropju je osem različno velikihmstanovanjskih enot, ki so izdelane na ključ. Naprodaj je štirideset nadstandardnih stanovanj različnih kvadratur, z vsemi priključki. Vsem stanovanjem pripadajo shrambe v kletnih prostorih in prostorne lože. Parkirana mesta so zagotovljena v kletni etaži in niso všteta v ceni stanovanja.

Za objekt je značilna visoka kvaliteta gradnje in vgrajenih materialov (dobra izolacija zunanjih sten, medetažna zvočna izolacija, okna z visoko toplotno in zvočno zaščito, al-polic fasada, nerjaveče balkonske ograje, senčila na balkonih, tlak v stanovanjih - panelni parket, tlak na stopnicah - naravni kamen...), funkcionalna izvedba tlorisov (sodobno zasnovan dnevno bivalni prostor s kuhinjo, veliki prostorni balkoni oz. lože) ter udobje bivanja bodočih stanovalcev ( talno ogrevanje sanitarnih prostorov, napeljave za klima naprave, senčila na balkonih, digitalni števci za porabljeno energijo, možnost video domofona, kvalitetno dvigalo iz kletne etaže ...).

Objekt ima ugodno lokacijo v razvijajočem centru Jesenic, saj je le dva kilometra oddaljen od gorenjske avtoceste. V neposredni bližini je avtobusna postaja za lokalni in medkrajevni promet, osnovna šola, gimnazija, glasbena šola, vrtec, igrišča, fitness, picerija, občina, in večje trgovine( Tuš, Spar, Lidl, DM, Baby center, Big ben, Hervis,...)

Gradnja objekta je že zaključena. Stanovanja so vseljiva takoj.  Stanovanja so vpisana v zemljiško knjigo kot etažna lastnina in so bremen prosta , zato jih kupci lahko zastavijo za zavarovanje  hipotekarnih kreditov.

Komercialni pogoji po dogovoru!

 

 

 


  Izdelava spletnih strani TurboSIST